Film och rörligt

Film är kommunikation upphöjt till två! Inte konstigt att rörlig bild är en självklar del av många kampanjer. Jag gör allt från raka informationsklipp till dramaturgiska stories. Flera korta eller en lång? Det beror alldeles på vad ni vill säga. Scrolla ner för att se lite av det jag har skapat.

Kreativa Tankar

Kortfilmer för Falköpings Kommun

Reklamfilmer för Länsförsäkringar

Enkel reklamfilm för viltmat.se.

Reklamfilm för Svenskt Tenn.

Reklamfilm för Lönern Turism.

Reklamfilm för Svenskt Tenn.

Kortfilmer till Skövde Kommun

Kortfilmer till Skövde Kommun

Kortfilmer till Skövde Kommun

Reklamfilm för Naven Outdoor Experience

Animering för Humstorp Metall AB

Just for fun.

Hur kan jag hjälpa dig?

Nog om mig, nu vill jag gärna höra mer om er företag och era planer