Anmälningsvillkor

Vid köp av kurser och workshops

Kursstart och kallelse
När du har anmält dig till en kurs får du i regel en bekräftelse på din anmälan via epost. Med bekräftelsen följer också en faktura.

Anmälan är bindande
En anmälan är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt.
Ångerrätten innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett medlande om detta till Tuana AB inom 14-dagar från orderdatumet. Du har då rätt att få pengarna tillbaka.

Avgifter om du återtar din anmälan eller avbryter kursen
Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit – men innan kursen startat eller om du avbryter en påbörjad kurs är du skyldig att betala hela kursavgiften.

Tuana AB förbehåller sig rätten att ställa in enstaka kurstillfällen på grund av omständigheter som vi inte har kunnat förutse, påverka eller som är utom vår kontroll; så kallad Force Majeure. Exempel på Force Majeure kan bland annat vara extrem väderlek, strejker och naturkatastrofer. Vid en avbokning erbjuds deltagaren ett nytt kurstillfälle i samma stad. Bokningen är bindande och vid eventuell sjukdom återbetalas hela kursavgift. Det ska också kunna uppvisas ett läkarintyg i original för det aktuella kursdatumet.

Vad ersätter vi inte
– Akut försämring av existerande sjukdom/kroniskt besvär.
– Undersökning, behandling och/eller inläggning på sjukhus som var planerat innan kursen beställdes.
– Planerade operationer och relaterade sjukdomar eller sjukdomstillstånd som uppstår på grund av detta.

Ändrade tider
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart. Då får du tillbaka hela kursavgiften. Om kursstarten skjuts upp i tiden mer än en vecka har du rätt att ångra din anmälan och få tillbaka hela kursavgiften. Detsamma gäller om vi ändrar tidpunkten för kurstillfällena på ett för dig väsentligt sätt.

Behandling av personuppgifter
Personnummer används för statistik till våra kurser. För att underlätta administrationen lagrar vi uppgifter om namn, adress samt vilken kurs du deltar i. Uppgifterna använder vi i vårt kundregister för att sända dig information om kommande kurser. Om du inte vill ha fortsatt information, skriv till oss.

Övrigt
En studietimme omfattar 45 minuter om inget annat anges.
Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift på 60 kr.

Vid köp av Webbkurser

Pris
Tuanas webbkurser kostar 650 kr och ger dig/er obegränsad tillgång till hela kursen i 12 månader. Vill du förlänga din kurstid efter din köpta tid kan du göra detta till ett pris av 650 kr för 12 månader till.

Köpvillkor
Den som köper webbkursen måste ha fyllt 18 år, annars krävs din målsmans godkännande. Direkt efter ditt köp har gått igenom får du en mailbekräftelse/kvitto på din betalning samt inloggningsuppgifter till ditt konto.

Betalning
Du kan betala kursen med Kortbetalning eller Swish.

Leveransvillkor
Din webbkurs kommer att “streamas” ut till er via internet (som YouTube). Detta gör att du/ni inte kan ladda ner kursen till er dator. Det gör också att ni behöver ha fungerande internetuppkoppling när du/ni ska göra kursen. Vi reserverar oss för eventuella internetuppkopplingsproblem hos er.

Teknikkrav
▪ Ni behöver en dator med internetuppkoppling
▪ Bandbredd/Internethastighetskrav: Minst 500 kBit
▪ Fungerar både på PC och Mac
▪ Inget hårddiskutrymme används. Filmen streamas ut när ni tittar.
▪ Tuana AB reserverar sig för internetproblem hos er.
▪ Har ni tekniska problem, eller har frågor för att komma igång, maila oss genom supportsidan.

Ångerrätt
Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från ditt betalningsdatum. För att utnyttja din ångerrätt krävs dock att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt webbkurs-konto. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Vid köp av bröllopsfotografering

Se FAQ sidan för bröllopsfotografering.