Kreativa föreläsningar och workshops

Söker du en kreativ workshop där dina anställda får lära sig hur de kan dra nytta av sociala medier? Är du på jakt efter en inspirerande föreläsare som motiverar ungdomar till att tro på sig själva och våga satsa på sina idéer? Skulle din förening eller ditt företag vilja lära sig mer om foto och bildredigering?

Tuana Art erbjuder nu inspirerande föreläsningar och workshops inom kreativa ämnen och vänder sig i första hand till företag, skolklasser och föreningar. Givetvis är även andra gruppkonstellationer välkomna. Tillsammans skräddarsyr vi en kreativ föreläsning eller workshop som passar just era behov.

Föreläsningar och workshops efter era önskemål

Det kan vara allt från en inspirationsföreläsning som motiverar ungdomar till att våga förverkliga sina drömmar till en kreativ och interaktiv workshop, där dina anställda får en inblick i hur man kan använda sociala medier och sökoptimering för att nå ut med företagets budskap på bästa sätt. Kanske är ni en förening som behöver en knuff i rätt riktning för att hitta inspiration till era projekt och idéer eller bara vill veta lite mer om hur det är att arbeta som egen företagare och fotograf. Det finns inga gränser! Alla föreläsningar och workshops specialanpassas efter era önskemål.

Föreläsningar och workshops hålls på valfri plats i landet – på ditt företag, i din förening eller i din skolklass. Om så önskas, kan de även hållas i ett trevligt konferensrum på vårt kreativa kontor i centrala Skövde. För mer information eller för att boka en kreativ föreläsare fyll i formuläret nedan.

Det finns även färdiga workshops att välja mellan. Året runt erbjuder vi spännande workshops där du tillsammans med dina kollegor, föreningsmedlemmar eller ditt kompisgäng kan lära dig grunderna i fotografering. För er som redan kan grunderna finns olika påbyggnadsworkshops, där ni kan specialisera er inom exempelvis porträttfoto och blixtfotografering. Se hela utbudet här. Om du vill boka en workshop för dina kollegor, föreningsmedlemmar eller ditt kompisgäng kan du använda formuläret nedan för att kontakta oss.

Referenser

”Tuana kom till Stöpenskolans Arbetslivsdag för 2 veckor sedan och berättade om sin uppväxt och om sin resa mot Fotografyrket, och att våga satsa på och genomföra sin dröm.Utvärderingarna från våra elever och lärare i Åk 9 är samstämmiga: En fantastisk föreläsare som på ett personligt och ödmjukt sätt delade med sig av sin egen historia! Flera elever och lärare stannade kvar för att få veta mer och diskutera. Jag vill sända ett stort Tack till dig Tuana och önskar dig lycka till i framtiden med både familj och karriär!”

 

Katarina Mattsson Studie-och yrkesvägledare på Stöpenskolan i Skövde

”Vi i Mariestads fotoklubb hade en mycket trevlig kväll när Tuana gästade oss med sin inspirerande föreläsning. Tuana är en varm och entusiastisk person som jag gärna rekommenderar andra att engagera som föreläsare.”Anders Sundberg ordf. Mariestads Fotoklubb

 

“Vi besökte Tuana en mörk vinterkväll, men när vi gick därifrån var det endast vädret som var dystert. Trots sin relativa ungdom, har Tuana mycket att förmedla, och med klokskaper, positivitet och värme inspirerar han gammal som ung.”Malin Arenius. Ladies Circle

 

”Vi gillade verkligen Tuanas föreläsning, inte minst för hans entusiasm och glöd. Det var mycket intressant att höra om hur han agerade när en av hans bilder hamnade på en T-shirt utan att han tillfrågats, bra tips att hålla sig lugn och vara tydlig. Vi tackar för den trevliga kvällen och inte minst för den lilla extragåvan vi fick av Tuana, vi kommer att komma ihåg honom som något värmande i höstmörkret.”Torbjörn,
Ordförande Skövde Fotoklubb
Vi bjöd in Tuana till oss på Svärtagårdskolan. Vi ville ha en enkel introduktion till enkel bildredigering. Vi ville lära oss mer om hur vi kan använda Photoshop både för egen del men även för att kunna lära ut till våra elever. Vi fick vad vi önskade och mer därtill från Tuana. Vi fick två workshops på kvällstid som var anpassade efter våra önskemål och våra förkunskaper. Vi fick öva bildredigering både på Tuanas bilder samt våra egna personliga bilder.

 

Eva Hendén, fritidspedagog, Svärtagårdsskolan

Mullsjö Folkhögskola
Vänermuseet i Lidköping
Skövdes Fotoklubb
Rotary
Stöpenskolan
Kulturhuset Skövde
Ladies Circle
IT-Gymnasiet
Tibro Fotoklubb
Gymnasium Skövde Kavelbro
Mariestads Fotoklubb
Svenska kyrkan
Svärtagårdsskolan

Boka en inspirerande föreläsare

Föreläsningar och workshops hålls av mig, Tuana Fridén – inspiratör, reklamfotograf, bröllopsfotograf, webbdesigner och apputvecklare – som älskar att motivera och inspirera andra människor till att hitta sin inre drivkraft, utveckla sin kreativitet och förverkliga sina drömmar. Jag har tidigare pedagogisk erfarenhet från arbete som medialärare på IT-gymnasiet i Skövde och mottog 2011 års IT-pedagogiska pris för att ha utvecklat ett nätforum till eleverna där de kunde ge varandra tips, idéer och inspiration.

Skicka förfrågan

  • ÅÅÅÅ punkt MM punkt DD