Main navigation

Utbildning & kurser

Fotokurs 1

Fotokurs 1

I vår fotokurs för nybörjare behöver du inte ha några tidigare erfarenheter. Vi börjar från grunden och bygger sedan successivt upp dina kunskaper i fotografering.

Köp för 850 kr
Fotokurs 2

Fotokurs 2

Den här kursen är en fortsättningskurs på fotokurs för nybörjare och en fördjupningskurs. Kursen är för dig som har hyfsad koll på grunderna och vill ta nästa steg i fotovärlden.

Köp för 1450 kr
Mobilfotografering & redigering

Mobilfotografering & redigering

Under workshoppen går vi genom hur ni kan ta mycket bättre bilder med mobilen samt hur ni kan redigera mobilbilderna med hjälp av olika appar.

Köp för 650 kr
Workshop – Porträttfoto

Workshop – Porträttfoto

Samspelet mellan fotograf och modell är avgörande för att få till ett riktigt bra porträtt, så ett mål med workshopen är att minska rädslan av att fota människor, så att du ska känna dig bekväm med att instruera modellen.

Köp för 650 kr
Privatkurs

Privatkurs

Den här kursen passar perfekt för dig som vill börja jobba som fotograf eller redan gör det. Som rubriken säger så är detta en privatkurs där du bestämmer innehållet.

Köp för 5000 kr
Presentkort

Presentkort

Det går även ge bort presentkort till samtliga kurser. Du bestämmer beloppet mottagaren bestämmer själv vilken kurs hon/han vill delta samt datum.

Mer info
Företagsutbildning

Företagsutbildning

Det kan vara allt från en inspirationsföreläsning till en kreativ och interaktiv workshop

Mer info

Tuana har hållit kreativa fotoutbildningar och workshops nu över 4 år. Och vi har haft över 700 deltagare på endast våra fotokurser och workshops.

Fotoutbildningar

Våra fotoutbildningar hålls av fotografen Tuana Fridén som tidigare har arbetat som fotolärare på Gymnasiet. Nu arbetar han på heltid som reklamfotografbröllopsfotograf och webbdesigner. Tillsammans går ni igenom grunderna och mycket mer. Du får även tips och idéer som hjälper dig att utvecklas som fotograf.