Fotoassistent sökes

Fotoassistent Sökes
Fotoassistent Sökes

Fotoassistent Sökes. I dagsläget har jag två duktiga fotoassistenter som jobbar för mig som heter Felicia och Moa. Men dessa två pärlor pluggar och kan sällan vara med på vardagarna. Därför söker jag nya fotoassistenter som kan vara med och hjälpa till att skapa alla vackra bilder alla dagar i veckan. Det kan bli tidiga morgnar och sena kvällar även en del sista minuten uppdrag. Jag söker alltså inte den super upptagna tjejen eller killen.

Att jobba som fotoassistent och arbetsuppgifter

Att jobba som fotoassistent är roligt och spännande, då du kommer få olika arbetsuppgifter hela tiden. Du kommer bl.a. få i uppdrag att förbereda modeller, sätta upp blixtar och bakgrunder, byta objektiv, bära väskor, checka för listor, rengöra kameror & objektiv, brygga kaffe, hålla reflexskärmar och mycket annat.

Jag själv som fotograf vill inte tänka på all utrustning är med eller springa runt för att leta fram utrustning som jag behöver. Det är där du kommer in i bilden, du ska hjälpa mig att göra kring sakerna som jag själv inte hinner med. Jag jobbar som fotograf i Skövde, men får runt om i hela Sverige så räkna med en hel del bilresor. Men det mesta vi gör är runt omkring Skövde så det är bra du bor nära.

Kriterier

–       Du ska vara driven och göra saker i tid
–       Du har tidigare erfarenhet inom fotografering och stor fotointresse
–       Du är 18 år eller äldre
–       Ett plus om du har körkort men inte ett måste
–       Spelar inte roll om du är kille eller tjej
–       Du älskar högt tempo
–       Du är en glädjespridare och har en genuin känsla för service
–       Du ska våga att ta risker

Ansökan

Innan du skickar din ansökan titta gärna runt på hemsidan se det jag har skapat innan och kolla gärna på vår Facebook sida så du har lite koll på vad jag gör och skapar.
Detta inlägg är från 2013. Jag söker tyvärr inte någon fotoassistent längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *