Fotokurs i Skövde

Nu börjar vi med att hålla Fotokurser i Skövde! Vi har kurser i olika nivåer, allt från Fotokurs för nybörjare till mer avancerad. Vi erbjuder även kreativa workshops där du kan specialisera dig inom exempelvis porträttfotograferingLightroom och Photoshop. Du kan även lära dig mer om blixtfotografering i Fotokurs för nybörjare, Steg 2. Samtliga utbildningar och kurser hålls på vårt kreativa kontor i centrala Skövde.

Fotokurser i Skövde under Covid-19

Under dessa tider har vi fått tänka om och fått fokusera på det som fungerar bäst för både säkerheten och deltagarna. Därför har vi valt att fokusera helt på våra privatkurser och webbutbildningar. Där kan vi vara färre deltagare eller helt på distans. På så sätt kan vi ha deltagare från hela landet antigen på plats hos dom eller på distans. Är ni företag och vill utbilda er personal? Tveka inte höra av er så styr vi upp något riktigt bra.

Kursinformation

Vår fotokurs i Skövde hålls av fotografen Tuana Fridén som tidigare har arbetat som fotolärare på Gymnasiet. Nu arbetar han på heltid som reklamfotografbröllopsfotograf och webbutvecklare. Tillsammans går ni igenom grunderna och du får tips och idéer som hjälper dig att utvecklas som fotograf. Passar även perfekt för dig som vill bli fotograf.

Fotokurser i Skövde

Vad tycker deltagarna om vår fotokurs i Skövde?

Lite om vad tidigare deltagare har att säga om vår fotokurs i Skövde.

”Efter att ha gått andra fotokurser tidigare har jag äntligen, i den här kursen, förstått inställningarna på min kamera och hittat tillbaka glädjen i att fotograferingen

Jag har i alla år med min dyra kamera alltid fotat i Auto men efter Tuanas helgkurs kör jag bara i manuellt läge. Känns som att jag fått en ny kamera!Kursen är värd varenda krona!

Bra struktur på kursinnehållet och upplägg på hela kursen.
Härligt att få gå kurs för någon som Tuana som sprudlar av energi och värme samt delar med sig av sina kunskaper på ett mycket pedagogiskt sätt!”

Anna Sandén

”Tack för en jättebra kurs!
Jag anmälde mig till kursen för att lära mig ta kontroll över min systemkamera. Jag ville lära mig att själv kunna bestämma mer över mina bilder samt kunna påverka mina bilder till att bli mer i min smak. Jag är en vanlig amatörfotograf som gärna fotar i vardagen, kursen har gett mig verktyg till att ta bättre bilder – nu är det upp till mig att använda dessa!
Tack!”Eva Hendén

”Fotokursen för alla nybörjare som vill ta fotandet till nästa nivå. Vill du ta snyggare bilder på släckten eller till o med bli fotograf rekommenderar jag kursen.Eftersom kursledarna på ett medryckande och inspererande sätt varvade teori med praktik gick det lätt att lära sig även om du tycker systemkamerans alla knappar känns skrämmande, så lär dom dig manövrera “flygplanet” sen är det bara att bege sig ut o flyga;) o häpnas o njuta över fantastiska resultat som du kan och kommer skapa.
-Gå kursen, lätt värt!!!”Patrik Gustavsson