Från idé till konst

När jag började fota med mobilen så berättade jag mina idéer och tankar för en av modellerna som jag fotade då. Jag berättade om att jag ville ha en klänning med lång släp som sväva med vinden. En klänning som man ser i magiska filmer. Modellen tipsade då om Isabelle Karlsson, en tjej som kunde skapa det jag ville ha.

Val av tyg för klänningen Val av tyg för klänningen[/caption]

Jag träffade Isabelle över en fika och berättade om vad jag ville ha för klänning och genast tog Isabelle fram en anteckningsblock och börja skissa på en klänning. Någon månad efter vår första träff började vi handla tyg för klänningen och Isabelle började sy upp klänningen. Den första versionen blev alldeles för tung så hon sydde om det med ett annat tyg som var lättare.

Första versionen av klänningen Första versionen av klänningen

Så igår var vi ute och testade klänningen med en av mina duktigaste modeller Albulena Berisha. Wow! Att se henne i den klänningen var som se en prinsessa! Då menar jag inte tråkiga prinsessor som finns nu. Jag menar prinsessor som finns i sagor. :)

Det här kommer bli en kortfilm, vi ska spela in till våren. Eller kanske när snön kommer ;)

För att se det jag skapar följ mig på 

Instagram
Facebook
Twitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *