Hur allt började

Hur allt började

Jag föddes 1987 i Kurdistan (norra Irak) och kom som åttaåring till Sverige tillsammans med min familj. Idag bor jag i Falköping med min fru Iselin och vår son Léon.

I rollen som fotograf har jag genom åren gjort allt från stora reklamjobb till personliga bröllopsbilder. Jag håller också Skaraborgs mest populära fotoutbildningar och utvecklar hemsidor för stora och små företag.

För att boosta min kreativitet och göra ett ännu bättre jobb som reklamfotograf arbetar jag dessutom mycket med privata konstprojekt. Oavsett uppdrag är det känslorna och den kreativa lusten som står i centrum för mitt arbete. Bra kommunikation förmedlar känslor!

I det här avsnittet får ni höra om min resa från Irak till egenföretagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *