Reklambilder Som Vi Skapar

Att fota reklambilder är bland det roligaste som jag vet! Det som gör det så spännande är själva processen från idé till slutprodukt. Kunden kommer med en idé och tanke och jag får fria händer att ta fram ett koncept som fungerar.

Jag har fått allt fler uppdrag för att fota reklambilder som ska marknadsföra olika evenemang och produkter. Flesta uppdragen tar veckor att planera och andra tar inte mer än några timmar från idé till reklambilder. Vi söker modeller till flesta fotoprojekten vi får så fyll gärna i intresseanmälan om du vill ställa upp som modell.

Reklambilder och mina tankar bakom bilderna

Att skapa bilder för reklam är kan vara utmanande ibland. Det gäller att nå rätt målgrupp och att vara så ärlig som möjligt med bilderna. Det är en känsla som jag vill väcka när någon ser bilden. Kunden ska känna att han/hon är där på plats och upplever det själv.

Flesta av modellerna på mina bilder är helt naturliga människor och har inga tidigare erfarenhet som modell. Det tycker jag är riktigt spännande för jag kan vara med och fånga en ärlig bild och inte bara uppställda bilder.

Reklambilder för Stad i Ljus i Skövde
Reklambilder för Stad i Ljus i Skövde. När det är som mörkast lyser Skövde upp. Vackra ljusinstallationer lyser upp centrala Skövde – Stad i ljus i Skövde har kommit att bli en tradition.
Jag fick i uppdrag att dokumentera Stad i Ljus. Vi skulle fota installationerna och fånga den mysiga stämningen i Skövde under Stad i Ljus. Det blev hel del bilder några av mina favoriter var att fota besökarna som dokumenterade dagen med egna kameror.
Istället för bara fota lamporna valde jag ställa någon i förgrunden för att ge bilden mer djup och en känsla.
Nationellt Centrum För Måltiden.
Nationellt Centrum För Måltiden.
Nationellt Centrum För Måltiden.
Nationellt Centrum För Måltiden.
Skövde Matfestival.
Skövde Matfestival.
Reklambilder för Skövde Matfestival.
Reklambilder för Skövde Matfestival.
Personalbilder UT&IN
Personalbilder UT&IN
Personalbilder UT&IN
Personalbilder UT&IN

Nationellt Centrum Måltiden

skövde appen reklambilder

inredning bild utoin

frukost inspiration iselin tuana
Ett projekt som den duktiga Iselin Fridén startade upp. Hon fick nämligen idéen att skapa godare och mer spännande frukostar. Jag fick i uppdrag att skapa minst lika vackra och fräscha bilder som hennes frukostar var. Iselin är även min förlovade så det blev ett fint sammanarbete.

frukost inspiration iselin tuana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *