Sommarvärd i P4 Skaraborg

Tuana Sommarvärd i P4 Skaraborg
Tisdagen den 1 juli 08:10 är jag sommarvärd i P4 Skaraborg. Om ni inte har något för er lyssna gärna.

Vad ska jag prata om?

När jag blev tillfrågad att bli sommarvärd blev jag riktigt glad, jag visste att jag hade mycket att dela med mig men vad skulle jag prata om?

Jag hade en timme på mig men under timmen så skulle det vara nyhetssändning och minst halva programmet skulle bestå av musik. Det blir inte många minuter att prata när jag väl tänkte efter. Så jag valde att prata kortfattad om min uppväxt i krig och resa till drömmarnas land Sverige.

Jag önskar jag hade några timmar på mig för att fördjupa mig lite mer. Det jag vill få fram i mitt sommarprogram är att jag är så otrolig tacksam över att jag har fått bo i Sverige. Vi har det så himla bra här!

Lyssna: Sommarvärd 2014-07-01 Tuana Fridén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *