Fotokurs 2

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Den här kursen ingår nu i Webbkurs: Foto 1​.

Den här kursen är en fortsättningskurs på fotokurs 1 och en fördjupningskurs. Kursen är för dig som har hyfsad koll på grunderna och vill ta nästa steg i fotovärlden.

Vi börjar kursen med en snabbgenomgång av grunderna sedan bygger vi på med nya kunskapar som blixtfotografering, bildredigering i lightroom. Vi går även genom olika arbetsflöden från bild till tryck eller webb.

Vi har endast 8 platser per kurstillfälle.

Om samtliga datum är fullbokade Skicka intresseanmälan så mailar vi dig när vi får in nya datum.

Den här kursen finns även som webbkurs. Webbkurs: Foto 1

Beskrivning

Den här kursen ingår nu i Webbkurs: Foto 1​.

Den här kursen är en fortsättningskurs på fotokurs 1 och en fördjupningskurs. Kursen är för dig som har hyfsad koll på grunderna och vill ta nästa steg i fotovärlden.

Vi börjar kursen med en snabbgenomgång av grunderna sedan bygger vi på med nya kunskapar som blixtfotografering, bildredigering i Lightroom. Vi går även genom olika arbetsflöden från bild till tryck eller webb.

Vi har endast 8 platser per kurstillfälle.

Under alla våra kurser bjuder vi på fika, Ifall ni har allergier eller specialkost är ni välkomna att ta med egen fika.

För att få delta i Fotokursen måste du vara minst 15 år.

Detta går vi igenom under kursen

 • Repetition av exponering, bländare, slutartid, ISO och komposition.
 • Bildredigering (Lightroom)
 • Blixtfotografering (Externa blixtar)
 • Ljussättning
 • Ljusmätning
 • RAW-konvertering
 • Bilder för tyck och webb
 • Histogram
 • sRGB & Adobe RGB
 • Vitbalans med Gråkort
 • Porträtt i lågljus
 • Arbetsflöde, Arbetsmetoder för att genomföra din bildidé

Ytterligare information

Tillfällen

2

Kursledare

Tuana

Plats

Skolgatan 14, Skövde

Platser

8 deltagare

6 recensioner av Fotokurs 2

 1. Paulina Malek

  Riktigt rolig och lärorik kurs!! Helt klart 5 av 5 stjärnor! Tuana är inspirerande som vanligt vilket gör att kurserna blir såååå mycket roligare och man lär sig så otroligt mycket nytt! Att det i kursen ingår mat är helt fantastiskt vilket skapar en mysig och hemtrevlig känsla som knyter ihop hela konceptet! Tusen tack för idag!!

 2. Paula Westh

  Tack för ett par fantastiska dagar! Ingen diskussion om att det är så många stjärnor som finns. Massor med nytt att lära sig och i en inspirerande och gemytlig anda. Ljusen som brinner, den goda maten, kaffet och alla skratt åt allt möjligt. Tack och jag rekommenderar verkligen denna kurs! :)

 3. Pascal

  Tack för en jättebra och inspirerande helg! Jag tar med mig massa ny kunskap, ett stärkt självförtroende som fotograf och minnet av många härliga skratt! Rekommenderas!

 4. Ingela

  Tuana, TACK, för en otroligt lärorik och givande kurs i Steg 2! Du är en väldigt tålmodig och kunnig lärare. Du ser till att alla hänger med, att alla förstår och att alla känner sig bekväma. Jag ser fram emot att använda all ny kunskap och inspiration som du (och dom andra kursdeltagarna) givit mig!

 5. ida lennartsson

  En jätterolig och lärorik utbildning som varmt rekommenderas.

 6. Malte

  Mycket bra och inspirerande kurs. Mitt fotograferande fick verkligen ett lyft när jag började fotografera i RAW och behandla bilderna i Lightroom efteråt. Fick verkligen koll på hur det fungerar på den här kursen. Sen att Tuana är en mycket inspirerande lärare gör kursen ännu bättre. Tack så mycket!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *