Fotobloggar som inspirerar mig

Fotobloggar är en bra källa att hitta inspiration på. Dessa fotobloggar ger mig inspiration och underhållning. Saknar ni någon på listan? tipsa gärna!

Ska jag vara ärlig så brukar jag inte läsa så mycket bloggar. Det jag tycker mest om är titta på bilderna. Fastnar jag för en bild så kan jag stanna till och läsa inlägget.

Själv jobbar jag som Reklamfotograf och Bröllopsfotograf så jag fastnar mest för fotografer som påminner min fotostil. Det är lätt hänt man blir för kritisk mot andra fotografer när man själv jobbar som fotograf. Men jag försöker stänga av dessa sensorer och istället bara njuta av bilderna. De bilder jag fastnar för brukar jag bokmärka genom Pinterest eller Zootools. Jag kan på så sätt skapa min egen favorit fototidning utan reklam och massa text. En fototidning som jag kan bläddra genom min iPad eller iPhone när jag är rastlös.

Listan på fotobloggar kommer växa med tiden. Detta är några av mina favorit bloggar som jag har fastnat för.

https://www.youtube.com/watch?v=e5NgG5koPZU

Följa Fotobloggar

Bästa sättet att följa fotobloggar är genom RSS. Använd gärna någon RSS program på datorn eller telefonen för följa dina favorit fotobloggar. Själv använder jag Reeder som finns både för Mac & iPhone.

Du kan enkelt följa fotobloggar med Reeder
Du kan enkelt följa fotobloggar med Reeder

Svenska Fotobloggar

Listan på Svenska fotobloggar är just nu på noll. Ska lägga till så fort jag hittar något jag gillar. Tipsa gärna!

2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *