Inspireras av andra och skapa något unikt podcast

Inspireras av andra och skapa något unikt podcast
Inspireras av andra och skapa något unikt

I det här avsnittet går jag in på hur jag har inspirerats av andra när jag skapat mina största verk som fotograf.

När jag skapade min The Last Princess inspirerades jag av flera sagor, filmer och fotografer. Tanken att skapa konst med mobilen fick jag från en fotograf som jag ser upp till Chase Jarvis. Han började nämligen pusha ut det att man kan skapa konst bara med mobilen. Han sa även att den bästa kameran är den du har med dig. Detta inspirerade mig att skapa konst bara med mobilen. Jag utvecklade tanken från att bara fota saker och ting kring mig till att starta ett projekt där jag fotade hela photoshoot med bara mobilen som i vanliga fall gjordes med en systemkamera. Sedan inspirerades jag av sagor där prinsessorna alltid hade långt och utsläppt hår. Dom var i vackra klänningar som inte satt åt kroppen. Istället mer pösiga klänningar som styrdes lite av vinden.

Följ gärna det jag skapar på sociala medier

@tuana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.