Att inspirera

inspirera
Jag älskar att lära ut och att inspirera människor. Jag är inte fotografen som håller allt hemligt eller inte vågar visa hur mina bilder skapas. Jag tror om jag visar och lär ut andra så kommer även jag själv utvecklas.

Ibland inspirerar jag lite för mycket, det märker jag när fotografer runt mig börjar fota bilder som verkligen påminner om det jag skapar. Som mina The Last Princess bilder. Klänning, barfota och ute i naturen med naturliga miner. Eller bilderna jag började skapa nu med motiv i förgrunden som träd och växter som ger lite blurig känsla.

fotoprojekt-mina-tankar-tuana-art-12

the-last-princess-08

När jag märkte att vissa fotografer hade inspirerats av det jag hade skapat blev jag arg och besviken. Men efter att ha tänkt på det ändrades mina känslor, inspiration är bland det vackraste jag kan ge någon. Att inspirera andra är en gåva och det ska man vara stolt över. Viktigt att vara ärlig mot sig själv, jag har ju också inspirerats av andra fotografer.

Inspirera andra fotografer

Genom mina år som fotograf har jag hjälpt andra fotografer att utvecklas rejält. Oftast har jag bara varit i bakgrunden och inte ens nämnts. Det är inte det viktiga att alltid nämnas och beundras. Det viktiga är att jag vet någon tyckte så mycket om det jag hade skapat och använd det som inspirationskälla.

Det var just därför jag startade upp fotokurser i Skövde. Just för att inspirera andra fotografer, amatörer som proffs och även hjälpa personer att bli fotograf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *