Barnfotograf – Ta vackra barn- och bebisbilder

Rätt barnfotograf för att ta vackra bilder på era barn eller nyfödda bebis ute i naturen och fotostudio.

Att fota barn är inte det enklaste då barn oftast inte gör något på beställning. Därför krävs det också en barnfotograf som enkelt kan jobba med barnen för att få fram de bästa bilderna. Barnfotografen ska ha tålamod och vara idérik. Det är verkligen något som kommer till användning när man fotar barn och bebisar.

Så vem är rätt barnfotograf för er? Det är inte jag i alla fall, och jag tror inte jag kommer vara i den branschen någonsin. Förstå mig rätt jag älskar barn och allt vad det innebär. Men att fota barn och bebisar är verkligen inte min grej. Jag älskar att skapa magiska bröllopsbilder, porträttbilder och reklambilder men inte barnbilder. Då menar jag inte barn i reklambilder, det jag menar är de klassiska foton på bebisar eller barn till privatkunder.

Då har vi dragit ett streck över Tuana från listan med bästa barnfotografer. Vem skulle jag rekommendera då? Jag skulle rekommendera någon som verkligen älskar att fota bebisar och barn, nämligen Julia Jonsson på Memories By Julia. Jag har jobbat tillsammans med Julia Jonsson under några månader nu och den tjejen kan sin grej med barn- och bebisbilder. Hon är grym duktig Barnfotograf & Nyföddfotograf!

Barnfotograf & Bebisfotograf Julia Jonsson
Barnfotograf & Bebisfotograf Julia Jonsson

Barnfotograf med fotostudio

Julia hyr in sig på mitt kontor i Skövde för tillfället, men flyttar till en större lokal i Tidaholm vid årsskiftet för att öppna en egen fotostudio med fokus på privatkunder. Hon samarbetar även med olika företag för alltid ha fräsch rekvisita till sina barnfotograferingar. Då slipper ni få samma bilder som grannen fick när dom blev fotade.

Lär dig ta bättre bilder på dina barn

Jag har även tagit in Julia till mina fotokurser, för att visa och lära upp andra att ta bättre barn- och bebisbilder. Under kurserna får ni enkla tips och flera praktiska övningar hur ni kan bli fotograf eller bara lära er ta bättre bilder. Glöm aldrig av, det ni inte fotar idag kommer vara bara ett minne som försvinner med tiden. En bild kan leva för alltid om ni tar hand om bilden. Läs även inlägget jag skrev om Fotografera bebisar hemma Där ger jag bra tips hur du enkelt kan fotografera bebisar hemma utan någon studio och blixtar.