Fotokurs i Julklapp

Ge bort ett presentkort till ett av våra utbildningar och kurser i Julklapp. Garanterat uppskattat av alla som tycker om att fotografera eller vill bli fotograf.

Fotokurs i Skövde

Många som har en systemkamera vet inte vad hälften av alla inställningar gör. Oftast ställer många in kameran på autoläget och klickar tills man får en bra bild. Det är något vi Tuana Art vill ändra på. Därför har vi startat igång egna fotokurser i Skövde. Vi kommer ge tips och gå igenom grunderna i detalj. Allt för att göra det klarare och förenkla det som i vanliga fall upplevs som svårt och omöjligt.

Kursinfo

Kurserna hålls av Tuana Fridén, Tuana började undervisa på gymnasiet när han var bara 22 år. Efter bara ett år som lärare fick han årets IT-Pedegogiska pris. Tuana jobbar nu heltid som Reklamfotograf, Bröllopsfotograf och Webbdesigner.

Vi tar emot endast 12 deltagare per gång på vår fotokurs för nybörjare och endast 7 deltagare per gång på fotokurs för nybörjare, steg 2.

Första kursen startar igång i januari fotokursen är på cirka 15 timmar. Vi bjuder på supergod mat och fika, allt ingår självklart i kursavgiften. För mer information vänligen klicka in dig Utbildningar & Kurser.

Lite tidigt att säga detta nu men God Jul! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *