Sommarkurser – Lär dig fotografera med systemkamera

Sommarkurser i Foto

Sommarkurser för dig som vill lära dig fotografera med systemkamera. Nu är sommaren här och hemma har du en systemkamera som du fick i födelsedagspresent, julklapp eller kanske du har sparat ihop pengar för att köpa en riktigt bra kamera. Men bilderna blir inte alls lika bra som du trodde det skulle bli.

Du får suddiga bilder på kvällarna och när du fotar inomhus så blir bilderna för orangea? Du har kameran på autoläget och klickar av många gånger för att chansa och hoppas på att bilderna blir bra. Ibland händer det underverk och du får till någon bra bild men det handlar mer om tur än erfarenhet.

Det är det vi vill lära dig, vi vill lära dig fotografera med en systemkamera, vi vill lära dig ställa in kameran rätt så du får dom riktig bra bilderna varje gång du fotar. Vi ger även dig många fototips och idéer hur du kan fota alla möjliga typer av bilder.

Sommarkurser – Kursledarna

Jag som har grundat fotokurserna heter Tuana och jobbar som fotograf i Skövde, det är även i Skövde vi håller våra sommarkurser. Till min hjälp har jag tagit in andra kursledare som jobbar som barnfotograf, familj fotograf och bröllopsfotograf. Alla kursledare vi har brinner för fotografi.

Vi har även helt olika fotostilar och olika erfarenheter, det ser jag som en stor fördel för dig som kursdeltagare. Jag själv älskar skapa reklambilder och jobbar först och främst med företagskunder och mina andra kursledare älskar skapa barnbilder och familj porträtt.

Våra sommarkurser passar utmärkt för dig som vill bli fotograf eller bara lära dig fota bättre och ställa in systemkamera manuellt.

Kursdatum och kursanmälan

I dagsläget har vi en sommarkurs en i maj. Klicka in dig på fotokurs i Skövde för mer information om våra kurser. Vi har endast 10-12 platser varje kursomgång så se till att skicka din kursanmälan i god tid före kursstarten.

För att boka klicka in på Tuana Store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *